Inici > Wellness > Mèdica - Salut

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Mèdica - Salut

Fisioteràpia

FISIOTERÀPIA

FISIOTERÁPIA

El servei de Fisioteràpia, i per extensió la funció del fisioterapeuta com a finalitat promoure la salut funcional de la persona, prevenir i tractar les seves deficiències i / o discapacitats amb la finalitat que recuperi les seves capacitats motrius o reeduqui la funcional aconseguint el màxim nivell de autonomia possible en l'activitat física, laboral i d'oci.

Les eines terapèutiques del fisioterapeuta són, sobretot, les seves pròpies mans i la utilització de mitjans físics, naturals o artificials com el moviment, la calor, el fred, etc.

[Expandir]

FISIOTERÀPIA EMBARASSADES PRE PART

FISIOTERÀPIA PRE PART

L'embaràs pot afectar significativament totes les activitats i les funcions fisiològiques diàries. El cos de la dona travessa increïbles canvis físics i hormonals abans i després del part. Es recomana teràpia física per a poder alleujar els malestars experimentats per les dones embarassades, la qual a més contribueix a que el cos de les mateixes es prepari més fàcilment per un part més senzill i un procés de recuperació més ràpid.

[Expandir]

FISIOTERÀPIA POST PART

FISIOTERÀPIA POST PART

Dirigit a dones que han tingut un nadó recentment a partir que la quarantena hagi finalitzat i consisteix en entrenaments personals d'1h amb una fisioterapeuta que pauta els exercicis

Exercicis gimnàstics que ajuden a la involució uterina, és a dir, exercicis que tonifiquen els músculs que han quedat distesos, abdominals i perineu sobretot per evitar futures incontinències urinàries, glutis.

Recuperació de l'estàtica postural correcta.

Estimulen la circulació per normalitzar la irrigació de les extremitats.

[Expandir]

Massatge Nadons

Massatge infantil és una antiga tradició en moltes cultures del món i té un important efecte positiu en el desenvolupament del nadó.
 
Ajuda a regular i reforçar les funcions respiratòria, circulatòria i gastrointestinal, alleujant mitjançant l'estimulació, les incomoditats produïdes per còlics, gasos i restrenyiment.

Estimula el sistema immunològic i propicia un millor desenvolupament de sistema nerviós.

Ajuda l'ajuda a relaxar-se i el alleuja l'estrès que produeix trobar-se diàriament amb coses noves.

Intensifica la comunicació afectiva entre el nadó i les persones del seu entorn i facilita la comunicació no verbal.

[Expandir]

FISIOTERÀPIA KINESIOTAPING O EMBENAT NEUROMUSCULAR

TAPE FISIOTERÀPIA

Últimament i arran de veure els esportistes d'elit, ens preguntem que són aquestes benes de colors que porten enganxades al cos, tant si han passat recentment per una lesió com per prevenció d'elles.

La Kinesiotaping o embenat neuromuscular consisteix en cintes de cotó elàstiques amb un adhesiu acrílic, que és capaç d'estirar fins a un 120% la seva longitud inicial, d'aquesta manera, quan el professional aplica aquesta tècnica en una zona danyada el que produeix és que la venda vagi retrocedint creant així una força de tracció a la pell o múscul sobre el qual s'apliqui. Aquesta propietat elàstica única permet una amplitud de moviment major comparada amb les benes toves atlètiques tradicionals i poden deixar-se durant llargs períodes de temps abans de la reaplicació.

 

BENEFICIS

S'afirma que hi ha molts beneficis, un d'ells és corregir l'alineament dels músculs febles, a més, s'afirma que aixeca la pell, augmentant l'espai sota ella i augmentant el flux de sang i la circulació de fluids limfàtics, provocant un augment del espai intersticial, alleujant així la pressió sobre els nociceptors corporals, que són els encarregats de detectar el dolor.

Altres beneficis són:

Disminució de la inflamació.

Disminució d'hematomes.

Protecció articular.

Millora de la propiocepció.

Corregir la postura.

Correcció de la fàscia.

Estimulació de músculs hipotònics.

Inhibició de músculs hipertònics.

 

 

[Expandir]