Inici > Wellness > Mèdica - Salut

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Mèdica - Salut

Fisioteràpia

FISIOTERÀPIA

FISIOTERÁPIA

El servei de Fisioteràpia, i per extensió la funció del fisioterapeuta com a finalitat promoure la salut funcional de la persona, prevenir i tractar les seves deficiències i / o discapacitats amb la finalitat que recuperi les seves capacitats motrius o reeduqui la funcional aconseguint el màxim nivell de autonomia possible en l'activitat física, laboral i d'oci.

Les eines terapèutiques del fisioterapeuta són, sobretot, les seves pròpies mans i la utilització de mitjans físics, naturals o artificials com el moviment, la calor, el fred, etc.

[Expandir]

FISIOTERÀPIA EMBARASSADES PRE PART

FISIOTERÀPIA PRE PART

L'embaràs pot afectar significativament totes les activitats i les funcions fisiològiques diàries. El cos de la dona travessa increïbles canvis físics i hormonals abans i després del part. Es recomana teràpia física per a poder alleujar els malestars experimentats per les dones embarassades, la qual a més contribueix a que el cos de les mateixes es prepari més fàcilment per un part més senzill i un procés de recuperació més ràpid.

[Expandir]

FISIOTERÀPIA POST PART

FISIOTERÀPIA POST PART

Dirigit a dones que han tingut un nadó recentment a partir que la quarantena hagi finalitzat i consisteix en entrenaments personals d'1h amb una fisioterapeuta que pauta els exercicis

Exercicis gimnàstics que ajuden a la involució uterina, és a dir, exercicis que tonifiquen els músculs que han quedat distesos, abdominals i perineu sobretot per evitar futures incontinències urinàries, glutis.

Recuperació de l'estàtica postural correcta.

Estimulen la circulació per normalitzar la irrigació de les extremitats.

[Expandir]

Massatge Nadons

Massatge infantil és una antiga tradició en moltes cultures del món i té un important efecte positiu en el desenvolupament del nadó.
 
Ajuda a regular i reforçar les funcions respiratòria, circulatòria i gastrointestinal, alleujant mitjançant l'estimulació, les incomoditats produïdes per còlics, gasos i restrenyiment.

Estimula el sistema immunològic i propicia un millor desenvolupament de sistema nerviós.

Ajuda l'ajuda a relaxar-se i el alleuja l'estrès que produeix trobar-se diàriament amb coses noves.

Intensifica la comunicació afectiva entre el nadó i les persones del seu entorn i facilita la comunicació no verbal.

[Expandir]

FISIOTERÀPIA KINESIOTAPING O EMBENAT NEUROMUSCULAR

TAPE FISIOTERÀPIA

Últimament i arran de veure els esportistes d'elit, ens preguntem que són aquestes benes de colors que porten enganxades al cos, tant si han passat recentment per una lesió com per prevenció d'elles.

La Kinesiotaping o embenat neuromuscular consisteix en cintes de cotó elàstiques amb un adhesiu acrílic, que és capaç d'estirar fins a un 120% la seva longitud inicial, d'aquesta manera, quan el professional aplica aquesta tècnica en una zona danyada el que produeix és que la venda vagi retrocedint creant així una força de tracció a la pell o múscul sobre el qual s'apliqui. Aquesta propietat elàstica única permet una amplitud de moviment major comparada amb les benes toves atlètiques tradicionals i poden deixar-se durant llargs períodes de temps abans de la reaplicació.

 

BENEFICIS

S'afirma que hi ha molts beneficis, un d'ells és corregir l'alineament dels músculs febles, a més, s'afirma que aixeca la pell, augmentant l'espai sota ella i augmentant el flux de sang i la circulació de fluids limfàtics, provocant un augment del espai intersticial, alleujant així la pressió sobre els nociceptors corporals, que són els encarregats de detectar el dolor.

Altres beneficis són:

Disminució de la inflamació.

Disminució d'hematomes.

Protecció articular.

Millora de la propiocepció.

Corregir la postura.

Correcció de la fàscia.

Estimulació de músculs hipotònics.

Inhibició de músculs hipertònics.

 

 

[Expandir]

Osteopatia

OSTEOPATIA

L’osteopatia  és pot definir com el camí que busca l’equilibri entre estructura i la funció del cos. És un enfocament assistencial diferent a partir d’un sistema de diagnosis i tractament.

La metodologia de tractament es variable des de tècniques suaus de parts toves, estiraments, mobilitzacions articulars fins a maniobres d’alta velocitat i curt recorregut anomenades ajustaments articulars o manipulacions.

La pràctica osteopàtica cobreix disfuncions estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines i inmunològiques.

L’objectiu d’aquesta pràctica es restaurar l’equilibri mecànic global de l’individu.

[Expandir]

OSTEOPATIA INFANTIL

L'osteopatia tant nadons com nens poden gaudir del tractament d’osteopatia per alliberar problemes tensionals i/o estructurals.

En nadons el crani es format per ossos molt modelables,  pel sol fet de néixer i passar pel canal del part pateix una deformitat que amb poc temps hauria de remetre de forma espontània, però moltes vegades es incomplerta, tenint que patir una sèrie de tensions en el moment de iniciar les seves primeres funcions afectant al seu comportament i al seu desenvolupament.

Principals alteracions en nadons:

                    Plors, crits i irritabilitats

                    Trastorns del son

                    Dificultat en l’alimentació: Còlics, gasos….

Quant passen a se més grandets:         

                    Infeccions d’oïda

                    Problemes dentals i dels sinusaeris                                 

                    Problemes de comportament i dificultat d’aprenentatge

                    Problemes múscul-esquelètics

                    Problemes respiratoris

Com més aviat es detecta la tensió acumulada més facilitat i més temps tenim per retornar-la i reconduir-la a un estat de normalitat òptim pel seu desenvolupament.

[Expandir]

OSTEOPATIA GLOBAL

Què és l’Osteopatia?

És un sistema terapèutic manual, que estudia el moviment de les diferents estructures corporals dels sistemes musculoesquelètic, cranial i visceral, identificant l’origen de la restricció en el cos, que altera el correcte abastament sanguini i neurològic, donant com a resultat els trastorns o lesions.

Què fa l’Osteopata?

Un cop identificat el focus de la lesió , mitjançant diverses tècniques específiques adaptades al tipus de pacient i dolor, corregim l’origen del trastorn, aconseguint re- equilibrar el mal funcionament de l’organisme de manera que el propi cos recuperi la seva vitalitat i en conseqüència la seva salut.

A qui va dirigit?

L’Osteopatia utilitza de forma específica tècniques molt sotils i indolents, capaces de tractar trastorns compresos des de l’Infant nascut fins a persones d’edat avançada, sense límit d’edat.

Què podem tractar amb l’Osteopatia?

L’espectre d’actuació és molt ampli i divers, des de luxacions, esquinços i pinçaments, passant per adherències musculars i tendinoses, contractures, ciàtica, lumbàlgia, cervico-braquiàlgia, whiplash, artrosis, embaràs i post-part, estrenyiment, dolor de regla,  hèrnia de hiatus, mal de genoll, espatlla congelada, hèrnia discal, cicatrius post-operatòries, insomni, bruxisme,  fins problemes digestius, Estats d’ansietat, problemes respiratoris, TDA/H, fasitis plantar, pub àlgies, colze tenista, colze golfista, migranyes, vertígens, sd. Túnel carpià, bronquitis, torticolis, escoliosis, cifosis y lordosis…etc

L’Osteopatia és cruixir els ossos?

No rotund. Aquest tipus de tècnica de caràcter mecànic que s’aplica sobre les diferents estructures articulars, és una més entre les moltíssimes tècniques disponibles existents, dins de l’ampli repertori de tècniques que podem trobar en un tractament osteopàtic.

[Expandir]

Làser

DEPILACIÓ LÀSER DÍODE

Un tractament de depilació làser ha de ser eficaç i segur, per això és important tenir en compte diverses claus en i d'un tractament per eliminar el borrissol no desitjat de forma permanent.

- Estudi de la pell i borrissol. 

- Realització del tractament per part de personal especialitzat.

- Correcta separació entre sessions.

- Bona maquinària.

Com ja sabeu ... En el nostre espai CS Wellness apostem per la innovació, l'alta tecnologia i les últimes tendències de bellesa i benestar.

A partir d'ara per la teva depilació definitiva comptem amb LÀSER DE DÍODE.

LA MÉS AVANÇADA TECNOLOGIA EN DEPILACIÓ LÀSER PER A L'ELIMINACIÓ DEL PÈL NO DESITJAT.

    Ràpid - Efectiu - Segur - Indolor

Acabar amb el pèl no desitjat és possible en qualsevol part del cos i durant tot l'any, inclusivament estiu.

    Amb nou sistema de rastreig
    Eliminació del pèl corporal i facial
    Aplicable durant tot l'any
    Sense danyar la estructura de la pell
    Eficaç en tots els tipus de pell
    Sense efectes secundaris

COM FUNCIONA?

Aquest equip emet llum làser en continu, cobrint la zona a depilar i procurant un repartiment de l'energia homogeni. Es treballa realitzant diverses passades per la mateixa zona a baixa potència resultant indolor, molt ràpid i eficaç. El làser de díode aconsegueix una depilació en tots els fototipus de pell, fins i tot en les bronzejades. Està basada en la foto termòlisi selectiva que consisteix en l'emissió del làser focalitzada exclusivament per a la seva eliminació definitiva sense danyar els teixits que l'envolten.

Posa't en contacte amb nosaltres i demana el teu pressupost i assessorament personalitzat. Tel .: 93.676 99 99

[Expandir]

REJOVENIMENT FACIAL

LÀSER DÍODE REJOVENIMENT FACIAL

Amb el tractament làser de rejoveniment cutani podem aconseguir un aspecte més fresc i jove de la nostra pell. Les principals zones a tractar són la cara i l’escot , en què el pas del temps i els danys provocats pel sol (taques, cuperosi, arrugues fines, flacciditat...) són més visibles.

[Expandir]