Inici > Wellness > Estètica i Benestar

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Estètica i Benestar

Massatges

MASSATGE ANTICEL:LULÍTIC

No és miraculós, però si ets constant notaràs com el teu cos millora, i és que ajuda a reduir i eliminar la cel lulitis gràcies a que activa la circulació i ajuda a fragmentar la celulitis per eliminar-la de forma natural.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE REDUCTOR

El massatge és una tècnica mil.lenària, indicada per a alleujar diversos problemes musculars sobretot, però amb el temps es van descobrir també els seus beneficis per a la bellesa, entre ells rebaixar el volum corporal.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE RELAXANT

El massatge relaxant exerceix grans efectes positius sobre cos i ment, alleugerant el malestar psíquic, combatin l’estrès, i activant i recuperant l’elasticitat muscular reduint els signes de tensió.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE REAFIRMANT

El Massatge Reafirmant està indicat per a persones que presenten una pell flacida a l'abdomen, glutis, cames o braços.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE CIRCULATORI

El massatge circulatori és el que s'efectua per afavorir i activar el reg sanguini, ajudant a l'eliminació de toxines i millorant l'intercanvi de gasos i nutrients. D'aquesta manera es preveu les lesions circulatòries.

Tria entre localitzat 25' - Corporal 55' - Corporal i Facial 70'

[Expandir]

MASSATGE SUBAQUÀTIC 25'

El massatge subaquàtic es realitza dins d'una banyera plena d'aigua calenta, amb un raig d'aigua a pressió dirigit en tot moment per un/una esteticista. És un tractament molt relaxant, remodelant i drenant.

[Expandir]

MASSATGE DRENATGE LIMFÀTIC CORPORAL

Actua directament sobre el sistema limfàtic, els seus efectes beneficiosos sobre la pell són molt positius ja que activa la circulació i ajuda a eliminar les toxines i la retenció de líquids.

És un tractament especialment indicat per millorar i accelerar la recuperació de les persones que s'hagin sotmès a una intervenció de cirurgia estètica de liposucció.

[Expandir]

TERÀPIES REIKI + INTUITIVE HEALING

Sessió de treball energètic d'impulsió de les mans a on es treballa sobre els centres i canals energètics, netejant, desbloquejant i recarregant cada un d’ells.

Aquesta combinació de teràpies t’ajudarà  a avançar, evolucionar i comprendre els teus problemes personals i de les circumstancies que t’envolten.

La sessió té una durada de 60 minuts aproximadament i el seu preu es de 35€

OFERTA 3 x 2 sessions REIKI + INTUITIVE HEALING

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

TERÀPIES INTUITIVE HEALING MASSAGE

Sessió de massatge energètic relaxant de peus a cap, que a més de treballar directament sobre el cos físic, relaxant cadascun dels teus músculs, treballa sobre el sistema nerviós a través de una personalitzada barreja d’olis vegetals i essencials 100x100 biològics, actuant al mateix temps sobre els teus centres energètics (chacras i nadis).

La sessió té una durada de 60 minuts aproximadament i el seu preu es de 60€

OFERTA 3 x 2 sessions INTUITIVE HEALING MASSAGE

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

TERÀPIES FIVE ELEMENTS MASSAGE

Massatge relaxant complet, extremitats, tronc, cranial i facial.

Tracta de formular una barreja d’olis essencials 100x100 vegetals i biològics, personalitzant més la sessió a la persona. Completarem la formulació afegint els cinc elements (aire, terra, foc, aigua i eter) i les gemmes (diamant, safir, maragda, jasp, topazi, robí i ametista) que calguin per activar, harmonitzar i nodrir cadascun dels nostres cosos (físic, eteri, emocional, mental i espiritual).

La sessió té una durada de 60 minuts aproximadament i el seu preu es de 60€

OFERTA 3 x 2 sessions FIVE ELEMENTS MASSAGE

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]

TERÀPIES FLORS DE FINDHORN

Entrevista breu de 30 min. aproximadament en la qual ia través d'una breu conversa, es determina i formula la barreja de flors que es necessita per tractar la patologia.

Al llarg dels temps cada vegada més, s'està demostrant científicament que la deguda barreja d'essències florals, minerals i elementals actua vibracionalment sobre el cos energètic quan és ingerida per un ésser viu, ajudant de forma alternativa a qualsevol patologia que es pugui tenir i ja s'estigui tractant. D'aquesta manera es tracta l'anomalia de dins (energèticament) a fora (físicament) i de fora (físicament) a dins (energèticament), ajudant significativament en la millora del pacient ... nervis, ansietat, canvis estacionals, depressió postpart, falta de concentració, insomni ...

La sessió té una durada de 30 minuts aproximadament i el seu preu és de 30€ (PREPARAT FLORAL inclòs).

*Només PREPARAT FLORAL 15€

A càrrec Siso Lozano

[Expandir]