Inici > Wellness > Estètica i Benestar

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Estètica i Benestar

Facial

NETEJA DE CUTIS

És la base fonamental de tot tractament de bellesa.

El resultat s'aconsegueix amb productes de gran qualitat que actuen traient de la superfície de la pell residus naturals i partícules de brutícia que obstrueixen els porus i dificulten el seu normal funcionament.

[Expandir]

TRACTAMENTS FACIALS ESPECÍFICS

Al nostre Espai facial t’oferim totes les alternatives segons el teu tipus de pell o problema facial, perquè tinguis el rostre que sempre has desitjat.

TRACTAMENT PURESA TOTAL, Oxigena immediatament la pell asfixiada, aportant un aspecte suau i lluminositat instantània.

TRACTAMENT CALMANT-DESENSIVILIZANT, Calma la pell estressada i la reeduca perquè es mantingui confortable.

TRACTAMENT REPARADOR, Regenera en profunditat i retorna a la pell la lluminositat de la seva joventut.

TRACTAMENT REVITALITZANT ANTI-EDAT, Reafirmant  de l'oval facial, hidratant revitalitzant. Per a pells àtones desvitalitzades, àtones i fatigades.

Sens dubte els nostres professionals t'assessoraran per garantir el teu èxit i satisfacció.

[Expandir]

VEL COL·LÀGEN

Tractament regenerador-hidratant, de bellesa immediata.

Conserva, enforteix, reestructura i millora l'elasticitat i tonificació de la pell, contrarestant la formació d'arrugues.

 

[Expandir]

PEELING ULTRASÒNIC

Peeling ENCIMATIC-BIOLÒGIC, combinat amb ultrasons que produeix una autèntica renovació cel·lular.

Indicat per a aquelles pells asfixiades, amb taques i marques d'acne.

[Expandir]

PARAMÈDICA MESOTERAPIA FACIAL

La mesoteràpia facial s'utilitza principalment pels seus efectes antiaging i lífting, en la prevenció d'arrugues, prevenció i tractament de la flaccidesa, per hidratar, regenerar, nodrir, i com lipolítica per al tractament de la papada. Així mateix ajuda en el tractament de l'acne i de la cicatrius en general, aportant a la cara finor i lluminositat des del primer tractament.

[Expandir]

PARAMÈDICA MICRONEEDELING

Les microferides produïdes per les microagulles provoquen una estimulació plaquetària i fibrótica que ajuda a la retracció del teixit.

[Expandir]

PARAMÈDICA CÒCTELS VITAMÍNICS

Vitamines facials injectades:

Encara se les anomena Vitamines facials de forma genèrica solen ser un còctel vitamínic + àcid hialurònic, depenent les proporcions segons les marques. S'aplica mitjançant unes diminutes punxades de forma superficial sobre la pell, amb això aconseguim donar-li una potent i ràpida acció generant de forma immediata una major lluminositat i millor textura. Es realitza en pocs minuts i gairebé sense molèsties.
 

 

Àcid Hialurònic no reticulat:

Per donar-li una hidratació ràpida i intensa a la nostra pell, també podem infiltrar en forma de mesoteràpia l'àcid hialurònic no reticulat (Els còctels vitamínics normalment contenen àcid hialurònic no reticulat però en un percentatge entre el 3% i el 25%). El resultat es veu de forma immediata ja que li haurem donat a la pell de la cara en uns minuts una nutrició instantània, i una pell més nodrida marcarà menys les arrugues ja existents i retardarà l'aparició de noves.

[Expandir]

PARAMÈDICA NAPPAGE

Rejoveniment de les àrees en les quals l'envelliment és visiblement notori, com ara cara, coll i mans. Mitjançant l'activació de la circulació a través de la tècnica francesa Nappage, que a més facilita la penetració de principis actius com ara: vitamines, àcid hialurònic, àcid ascòrbic, etc. ,per tal d'hidratar i nodrir les capes superficials de la pell donant així un aspecte més jove i lluminós.

[Expandir]