Inici > Novetats

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Novetats

PT GRUPAL IOGA LIFESTYLE

Aprèn pas a pas les diferents tècniques de respiració, meditació i elasticitat del cos i com transportar el ioga a la teva vida diària gaudint de beneficis a nivell mental, emocional i corporal.

Contraindicat a persones amb hèrnies, lesions de columna o cervical.

PT GRUPAL Màxim 8 persones ( s’obrirà activitat a partir de 5 persones)

Horaio: divendres 16:30h

Contacta'ns

PT GRUPAL TORAXCORE

TORAXCORE, Treball d'Abdominals Hipopressives combinat amb el Kegel.

Desenvolupa la capacitat d’equil.libri, coordinació, concentració, propiocepció, escolta corporal i respiració.

Per dones i homes de qualsevol edat!

Millora l’incontinència, prolapse, debilitat de sol pèlvic, restrenyiment, problemes digestius o lumbàlgies, i és molt beneficiós i aconsellable per dones a l’etapa de la recuperació desprès del part.

*Desaconsellat per dones embarassades, persones amb hipertensió i que hagin patit una cirurgia abdominal recent.

PT GRUPAL Màxim 8 persones ( s’obrirà activitat a partir de 5 persones)

Horais a escollir: dimarts 12:30h o divendres 13:30h

Contacta'ns

GIMNÀSTICA FACIAL

La gimnàstica facial és una disciplina que treballa els músculs facials amb la intenció de enfortir-los, elevar i donar-los volum.

La tècnica per entrenar aquests músculs és senzilla tot i que requereix de constància i els beneficis com un cutis més llis i ferm, disminució de les arrugues i línies d'expressió, són notables en poc temps.

La pràctica d'aquesta activitat la pot realitzar tant homes com dones i de qualsevol edat.

CAMP TRAINING

Entrenament global utilitzant diferents elements.

Sessió de 45 'a la pista exterior ...

 

... faci fred o calor i plogui o nevi!

POWER IOGA

Power Ioga és una pràctica físicament forta i reptadora, però que està a l'abast de qualsevol persona. Està dissenyat per a usuaris que viuen en l'agitat món real, però que volen transformar els seus cossos i les seves ments, millorant la seva salut i la qualitat de les seves vides en tots els aspectes.

Una classe de Power Ioga consisteix en una sèrie de postures (asanas) amb les que descobriràs una vigorosa manera de curar i enfortir el teu cos sencer, mentre t'obres a conèixer les profunditats de la teva ànima.

Power Ioga és una combinació dinàmica d'esforç, suor i espiritualitat; cura, desintoxica i electrifica el cos i la ment profundament.

NOU TRACTAMENT REAFIRMANT DE BRAÇOS

T'agrada el que veus?

Per només 25€ / sessió

FESTES INFANTILS

Vine a celebrar ... EL TEU ANIVERSARI

A partir de P4 fins a 6è

Durada 3 hores (sempre acompanyats de monitors).

Diferents activitats a escollir amb o sense berenar inclòs.

Piscina - Jocs a la sala - Zumba infantil - Jocs d’aigua - Esports - Berenar

Contacta'ns

TRACTAMENT CRIOLIPOLISI

CRIOLIPOLISI

La funció de l’aparell és l'aplicació de fred a les cèl·lules grasses perquè aquestes es trenquin, reduint així el greix corporal sense danyar la resta de teixits.

Es tracta d'un refredament local del teixit de forma prolongada i controlada, que indueix a la reducció selectiva de les cèl·lules de greix de manera no invasiva i que aïlla i protegeix qualsevol altre teixit.

Aquest tractament estètic pot realitzar-se en diferents parts del cos, com ara abdomen, cames i malucs. L’objectiu és la pèrdua de volum corporal.

Per obtenir els resultats desitjats s'ha d'acompanyar aquest tractament d'una dieta saludable, la ingesta d'aigua i exercici físic.

PROGRAMES R90

REMODELA EL TEU COS!!!

Amb els programes R90 et desfaràs del greix localitzat remodelant el teu cos per lluir una figura esvelta !!!

Són programes de 90 dies en què poden estar inclosos diversos tractaments d'estètica, esport, alimentació, ...

Adaptem el programa a les teves necessitats i pressupost.

Informa't sense compromís.


GIMNÀSTICA HIPOPRESSIVA

Tècnica Abdominal que pretén ser un nou concepte de treball fìsic-propioceptiu, destinat a millorar el to muscular abdominal i sòl pèlvic reduint la pressió intraabdominal.

Es tracta d’una nova tècnica per Tonificar el sòl pèlvic i la faixa abdominal mitjançant el concepte de Reprogramació, que consisteix en recupera la funcionalitat perduda de sustentació dels òrgans interns abdominals i pèlvics, com a conseqüència del ritme de vida.

La Tècnica Hipopresiva es realitza atravès d’exercicis de respiració en diferents posicions estàtiques i/o dinàmiques, on intervenen principalment el Tòrax, Diafragma i Abdomen, amb d’intenció de reduir la pressió intraabdominal a la vegada que activem els diferents músculs abdominals parietals i el sòl pèlvic. Tot plegat gracies a un moviment complex d’aspiració mitjançant del Diafragma i la glotis.

Els beneficis que podem obtenir son molts i ben diferents, des de la recuperació post-part i la millora de d’incontinència orinaria fins l’augment de la capacitat pulmonar passant per l’augment de les prestacions sexuals i millora de problemes circulatoris.

És una activitat esportiva molt saludable i apta tant per homes com per a dones, que ens permet coneixent-se una mica millor a la vegada que recuperem qualitat de vida.

Per practicar-la es recomana estar en dejú de 2 hores i roba còmoda.

Las contraindicacions son embarassada, hipertensió i cicatrius abdominals recents.

OSTEOPATIA GLOBAL

QUÈ ÉS I QUÈ PODEM TRACTAR AMB L'OSTEOPATIA GLOBAL?


Teràpia manual, que estudia el moviment de les diferents estructures corporals dels sistemes musculoesquelètic, cranial i visceral, identificant l’origen de la restricció en el cos, que altera el correcte abastament sanguini i neurològic, donant com a resultat els trastorns o lesions.

Es poden tractar des de luxacions, esquinços i pinçaments, passant per adherències musculars i tendinoses, contractures, ciàtica, lumbàlgia, cervico-braquiàlgia, whiplash, artrosis, embaràs i post-part, estrenyiment, dolor de regla,  hèrnia de hiatus, mal de genoll, espatlla congelada, hèrnia discal, cicatrius post-operatòries, insomni, bruxisme,  fins problemes digestius, estats d’ansietat, problemes respiratoris, TDA/H, fasitis plantar, pub àlgies, colze tennista, colze golfista, migranyes, vertígens, sd. túnel carpià, bronquitis, torticolis, escoliosis, cifosis y lordosis…etc.

L'OSTEOPATIA GLOBAL EN ELS NENS pretén abordar i donar resposta a les diferents afectacions que els infants poden patir o desenvolupar, ja des d'edats molt primerenques. Des de les relacionades amb el traumàtic procés del part, fins disfuncions mecàniques diverses, ja siguin d'origen estructural com a nivell múscul-esquelètic i cranial.

Sense oblidar-nos de les patologies viscerals, com còlics i restrenyiment, passant per trastorns de conducta com el TDA / H, insomni o problemes respiratoris.
Tots aquests abordatges sempre des del "No Dolor", i amb tècniques molt subtils i indolents, i res invasives que respectin la delicadesa dels teixits

AQUA TONO

Tonifica els músculs i millora la condició física i resistència.

Una altra alternativa de gimnàstica a l'aigua, el AQUATONO, on es treballa mitjançant exercicis suaus i de baix impacte amb l'objectiu: el tonificar, enfortir i relaxar el cos.

DURADA: 45 minuts

HORARI: Dimarts 16:00h i dimecres 20:30h

PÚBLIC: Indicat especialment a totes aquelles persones que requereixin entrenar amb baix impacte.

QUE TREBALLA?:
Tonificar i enfortir els músculs
Millora la capacitat toràcica per la qual cosa millora de la capacitat respiratòria.
Millora la coordinació
Relaxació

CUL UP

45 minuts de treball exclusiu per aixecar i definir gluti.
Sessió de 45 minuts en la qual previ escalfament realitzarem un treball específic per aixecar i definir gluti a partir d'exercicis localitzats a la zona combatent el greix acumulat, la flacciditat i la falta de to del mateix.

 

DURADA: 45 minuts


HORARI: Dimarts 19: 45h i dijous 18: 30h

PÚBLIC: Qualsevol persona sigui home o dona.

QUE TREBALLA?: Exercicis exclusius per aixecar i definir gluti.

TÈCNICA I CONTROL DE CARRERA

Indicat especialment per qualsevol que corri.

Sessions de 25 minuts en les que els esportistes podeu optimitzar al màxim el vostre rendiment donant rellevància a la importància d’una bona planificació per tal de gaudir i aconseguir objectius.

DURADA: 25 minuts

HORARI: Dimarts 17:00h i divendres 14:30h

PÚBLIC: Tothom que vulgui millorar la tècnica de carrera, especialment  aquells que practiquen el running, el trail o el triatló.

QUE ES TREBALLA?: 

Anàlisi de la tècnica de carrera pròpia

Exercicis de reconeixement del propi moviment del cos.

Exercicis per millorar la tècnica de carrera, per tal de ser més eficients a l’hora de córrer i evitar possibles lesions derivades d’una mala tècnica.

PREVENCIÓ DE LESIONS

 

Sessions de 30 minuts que t’ajudaran a reforçar el teu entrenament  i preparació física per tal de gaudir de l’esport al màxim i poder arribar a assolir els objectius proposats d’una forma més fàcil i segura.

 

DURADA: 30 minuts

HORARI: Dimarts 16,30h i Divendres 14,00h

PÚBLIC: Tothom que practiqui algun esport o hagi sortit d’alguna lesió.

 

QUE ES TREBALLA?: 

Treball de propioceptiu per tal de protegir les articulacions al màxim.

Treball de la  musculatura compensatòria.

Reforç dels tendons per tal optimitzar els moviments explosius.

Millora de l’amplitud articular a través d’estiraments.

ZUMBA KIDS

Fes nous amics i mou-te al ritme de la teva música preferida.

Zumba Kids ofereix rutines pensades per a nens sobre la base de les coreografies originals de Zumba.

Ajuda-li a desenvolupar un estil de vida saludable a través de l'entrenament més divertit.

El lideratge, treball en equip, confiança, autoestima, memòria i coordinació són alguns dels valors clau i d'èxit d'aquesta activitat.

Posa't en contacte amb nosaltres!

NOVES SESSIONS CYCLING TOTAL VIRTUAL

NOVETAT Cycling TOTAL VIRTUAL


NOVES SESSIONS Cycling TOTAL VIRTUAL.

La reserva de bicicletes funciona de la mateixa manera que la resta de modalitats de Cycling (Es pot reservar màxim amb 24h d'antelació).

Cada sessió té una durada de 45 minuts i només cal que entris a la sala 2 de pro-cycling a l'hora que està programada la classe i deixar-te guiar per les imatges.

 

DEPILACIÓ LÀSER DE DÍODE

Com ja sabeu .. En el nostre espai CS Wellness apostem per la innovació, l'alta tecnologia i les últimes tendències de bellesa i benestar.
A partir d'ara per la teva depilació definitiva comptem amb LÀSER DE DÍODE.

LA MÉS AVANÇADA TECNOLOGIA EN DEPILACIÓ LÀSER PER A L'ELIMINACIÓ DEL PÈL NO DESITJAT.

  • Ràpid
  • Efectiu
  • Segur
  • Indolor

Acabar amb el pèl no desitjat és possible en qualsevol part del cos i durant tot l'any, inclusivament estiu.

  • Amb nou sistema de rastreig
  • Eliminació del pèl corporal i facial
  • Aplicable durant tot l'any
  • Sense danyar la estructura de la pell
  • Eficaç en tots els tipus de pell
  • Sense efectes secundaris


COM FUNCIONA?

Aquest equip emet llum làser en continu, cobrint la zona a depilar i procurant un repartiment de l'energia homogeni. Es treballa realitzant diverses passades per la mateixa zona a baixa potència resultant indolor, molt ràpid i eficaç. El làser de díode aconsegueix una depilació en tots els fototipus de pell, fins i tot en les bronzejades. Està basada en la foto termòlisi selectiva que consisteix en l'emissió del làser focalitzada exclusivament per a la seva eliminació definitiva sense danyar els teixits que l'envolten.

Posa't en contacte amb nosaltres i demana el teu pressupost i assessorament personalitzat. Tel .: 93.676 99 99

L'ÚLTIM PER PERDRE PANXA I/O CARTUTXERES

SLIM BELLY & LEGS

Redueix fins 8cm en només 4 setmanes de manera sana, natural i ràpida.

No aconsegueixes reduir el greix en les zones que tu desitges?

La raó és senzilla: el teixit adipós del greix subcutani amb prou feines té circulació sanguínia. Amb el mètode Slim Belly quan entrenes la temperatura del cos puja i gràcies a l'efecte del massatge augmentes el reg sanguini de la zona del ventre. Així aconsegueixes mobilitzar i cremar el greix subcutani.

Tenim la solució per a la pèrdua de panxa gràcies al CINTURÓ REDUCTOR I cartutxeres amb el PANTALÓ REDUCTOR.

A Carme Siñol Club Esportiu, centre exclusiu al Baix Llobregat, et proporcionem les tres claus per a l'èxit CARDIO, SLIM BELLY I NUTRICIÓ.

Ara amb el nou Slim Belly portàtil multifuncional podràs entrenar cardio a sala, sortir a córrer, anar en bicicleta o gaudir en classes col·lectives.

CONVERTEIX ELS TEUS PUNTS FEBLES A PUNTS FORTS, TOT ÉS POSSIBLE !!!

APUNTA'T JA AL PROGRAMA I COMPROVA-HO!

PILATES LASACHES

El Pilates Lasaches creat per Mª Angeles Iglesias (psicòloga i recuperadora física de Mètode Pilates) i Xisca Llabrés ( ballarina de clàssic i entrenadora de Pilates) és un dels mètodes més actuals de Pilates.

Basat també en els Principis Pilates ( respiració, control, concentració, centralització i ritme) dóna especial èmfasi en la fluides i qualitat de moviment. Es tracta doncs d’un Pilates que defuig de moviments rectilinis i més marcials del Pilates clàssic per centrar-te en moviments més ondulants, harmònics, holístics i naturals. 

Les sessions s’acompanyen tota l’estona amb música de fons adient perquè la persona associï el moviment com a quelcom relaxant i tranquil. Són adequades per tot tipus de públic a diferència d’altres escoles de Pilates perquè l’objectiu més important per sobre de tot, és que sigui un mètode que senti bé i ens faci sentir bé.

Finalment recull la idea del treball per cadenes miofascials ( allunyat del treball per cadenes musculars, més primitiu ). Les fàscies esdevenen teixits conjuntius que cobreixen la musculatura i els óssos i que van connectats entre sí , formant unes cadenes o línies que van unides des del cap als peus.

En definitiva Pilates Lasaches representa una forma nova d’entendre el Pilates recollint i modernitzant molts conceptes creats pel propi Joseph Pilates.

TRATAMIENTOS SOLARES INSTITUT ESTHEDERM

INSTITUT ESTHEDERM, Los solares recomendados por los especialistas

Venta de productos en Carme Siñol Club Esportiu i CS Wellness

Los tratamientos solares de Institut Esthederm, recomendados por todos los especialistas, están diseñados a contracorriente de los demás. Adaptan la piel al sol con total seguridad. Piel Sensible, intolerante o hiperpigmentada, descubre bajo el sol el tratamiento ideal que responde a tus expectativas. SIN PARABENOS NI SILICONAS, UTILIZAN AGUA CELULAR.

 

LA FILOSOFÍA DE INSTITUT ESTHEDERM:

Los productos solares de Institut Esthederm COMBATEN LA FOTOSENSIBILIZACIÓN, EL FOTOENVEJECIMIENTO y LOS RAYOS UVA&UVB protegiendo tu piel del sol de forma inteligente. El sol es necesario para vivir, y la piel tiene sus propios mecanismos para protegerse naturalmente de los efectos nocivos del sol. No obstante, es necesario estimular dichos mecanismos y orientarles para una protección más segura. Esto es lo que han conseguido en los laboratorios de INSTITUT ESTHEDERM tras 30 años de investigación.

 

UN ENFOQUE DIFERENTE DEL SOL:

- Abusar del sol resulta peligroso, su ausencia también. El sol es esencial para la vida por su calor, su luz y su acción antidepresora natural.

- Broncearse no hace envejecer la piel. Los tratamientos Photo Cellular Care protegen las células contra las agresiones de los radicales libres.

- El bronceado es la mejor de las protecciones. En la superficie de la piel, los pigmentos de melanina absorben una parte de los rayos solares.

- La adaptación al sol en lugar de la sobreprotección. Privar totalmente a la piel del sol haciendo que pierda su capacidad de adaptación al sol, el bronceado.

- La desigualdad de las pieles frente al sol no es una fatalidad. Con Photo Cellular Care, las pieles claras se broncean y las pieles intolerantes soportan el sol.

- El SPF no es un indicador fiable y suficiente. El SPF mide el riesgo de quemadura solar, pero no el riesgo de envejecimiento ni de foto sensibilización.

 

CÓMO ELEGIR TU PRODUCTO:

En el siguiente cuadro te aconsejamos el producto más adaptado a tus necesidades en función de distintos factores:

1. En función de “TU OBJETIVO BRONCEADO“

- Ponerse morena con total seguridad

- Permitir la exposición

- Prohibir el sol

2. En función de “LA SENSIBILIDAD AL SOL“

- Piel Normal: quemaduras poco frecuentes

- Piel Sensible: quemaduras frecuentes

- Piel Intolerante: Alergia al sol

3. En función de “LA INTENSIDAD DEL SOL“

- Sol Suave: primavera, exposición de corta duración

- Sol Normal o Fuerte: verano, exposición razonable

- Sol Extremo: alta montaña, trópicos, barco, exposición prolongada

- Sol Prohibido: cuando hay que proteger la piel del sol.

 

LINEAS de PRODUCTOS:

ADAPTASUN (Pieles normales que broncean sin problemas)

BRONZ REPAIR (Anti-edad para pieles normales que broncean sin problemas)

ADAPTASUN PIEL SENSIBLE (Pieles sensibles y claras que se queman fácilmente)

INTOLERANCIAS SOLARES (Pieles con alergias al sol y tendencia a las manchas, Niños, Mujeres Embarazadas)

INTO REPAIR (Anti-edad para pieles con alergias al sol y tendencia a las manchas, Mujeres Embarazadas)

SOL PROHIBIDO - PANTALLA TOTAL (Manchas y cicatrices)

SOL EXTREMO, MONTAÑA Y GRAN FRÍO (Sol del Caribe, Alta montaña, ski, frío intenso)

REFLETS DE SOLEIL (Maquillaje Solar)

APRES SOLEIL (Después del sol)

Espai TERÀPIES


Nous serveis en l'apartat Teràpies, a càrrec del nostre company Terapeuta Siso Lozano, que s'obre un nou camí en el nostre espai Wellness, després de formar-se amb gran èxit en les Teràpies Naturals que ens brinda.
El proper 17 a les 12h i / o 18 a les 17h de Març tindreu l'ocasió d'assistir a la presentació d'aquestes teràpies al Club.
Apunta't ja!

Inseguretats?
Pors?
Insomni?
Problemes respiratoris?, dermatològics? ...

  Per combatre, evitar o aprendre a fluir pels corrents de la vida, proposem algunes de les diferents tècniques naturals i que actualment existeixen, per a una millor gestió emocional aconseguint al seu torn, una millor qualitat de vida, feliç i plena.

Conatacta'ns

ZUMBA

Es ball, fitness, tonifica i fa perdre pes!!!

És l'equilibri perfecte d'un entrenament de base progressiva, entrenament cardiovascular i força. Tot això combinat amb ritmes de salsa, merengue, cumbia i regaetton.

 

NOU PROFE A L'EQUIP!!! Es diu David Brasukas. Amb ell em ampliat horaris par a aquesta Activitat Dirigida:

Dilluns 20:30h (55 min.)

Dimarts 18:30h (55 min.)

Dijous 10:45h  (45 min.)

Divendres 17:30h (55 min.)

Dissabte 11:00h  (55 min.)

T'esperem!

TORNADO

A PARTIR DE DESEMBRE

NOVA CLASSE DIRIGIDA. "TORNADO"

Nuevas sesiones con ejercicios funcionales de fortalecimiento, agilidad, coordinación y equilibrio.

Tornado és un braç annex que actua com un complement a les clàssiques barres de discos convencionals permetent molta més versatilitat en l'entrenament amb barres i discos.


PROGRAMA BODY REDUCTOR

ACONSEGUEIX RESULTATS EN NOMÉS 4 SETMANES!