Inici > MOU-TE EN CATALÀ!

Nova Activitat IOGA LIFES

IOGA LIFESTYLE PT GRUPAL, per dones i homes de qualsevol edat.

 

Horari: divendres 16:30h

Nova Activitat TORAXCORE

TORAXCORE PT GRUPAL, per dones i homes de qualsevol edat.

Horaris a escollir:

dimarts 12:30 o divendres 13:30h

NATACIÓ FAMILIAR

RESERVA PLAÇA!

A partir de 5 mesos.

Inici 18 de setembre'17 fins el 21 de juny'18

Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

MOU-TE EN CATALÀ!

Si parles català habitualment i disposes d’una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent!

 

www.vxl.cat

Carme Siñol Club Esportiu s'adhereix al VxL en el marc de la campanya "Mou-te en català!", adreçada a entitats i centres esportius #vxlcat

El centre d'esports Carme Siñol Club Esportiu promou des d'aquest mes d'abril el Voluntariat per la llengua entre els seus usuaris de manera que poden practicar català mentre fan alguna activitat esportiva al centre dins el marc de la campanya "Mou-te en català!".

El Club, compromès amb l'ús i coneixement del català, esdevé així un col·laborador més en la difusió del programa VxL i facilita la inscripció de nous voluntaris i aprenents que poden tenir parella lingüística dins el mateix Club i mentre fan alguna de les activitats esportives que s'hi duen a terme.

Com a avantatge per a les parelles lingüístiques del Club, s'aplicarà una bonificació del 50 % en les despeses dels tràmits d'alta, així com també la matrícula com a soci gratuïta.

"Mou-te en català!" és un pla de foment de l'ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i la Secretaria General de l'Esport, amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquest pla té com a objectius principals fer créixer la presència de la llengua catalana en les entitats i en els centres esportius i fomentar-ne el coneixement i l'ús entre els professionals i els esportistes.

Comentaris: