Webs amigues

Empresa especialitzada en el camp de la nutrició esportiva que ha aconseguit consolidar-se com a referent del sector gràcies a una oferta ample i de gran qualitat.

GBM ha realitzat el projecte del nou espai CS Wellness.

5% de descompte en tots els tractaments d'odontologia estètica i conservadora.

Pregunta per la nostra oferta especial al Soci en blanquejament dental!

Només per a membres del club. Cal presentar carnet.

Firmes comercials

Borsa de treball

Ets un entusiasta de l'esport? ¡Treballa amb nosaltres!

Fisioteràpia

39,50 €

FISIOTERÀPIA

El servei de Fisioteràpia, i per extensió la funció del fisioterapeuta com a finalitat promoure la salut funcional de la persona, prevenir i tractar les seves deficiències i / o discapacitats amb la finalitat que recuperi les seves capacitats motrius o reeduqui la funcional aconseguint el màxim nivell de autonomia possible en l'activitat física, laboral i d'oci.

39,50 €

FISIOTERÀPIA EMBARASSADES PRE PART

L'embaràs pot afectar significativament totes les activitats i les funcions fisiològiques diàries. El cos de la dona travessa increïbles canvis físics i hormonals abans i després del part.

Es recomana teràpia física per a poder alleujar els malestars experimentats per les dones embarassades, la qual a més contribueix a que el cos de les mateixes es prepari més fàcilment per un part més senzill i un procés de recuperació més ràpid.

15,00 €

FISIOTERÀPIA KINESIOTAPING O EMBENAT NEUROMUSCULAR

La Kinesiotaping o embenat neuromuscular consisteix en cintes de cotó elàstiques amb un adhesiu acrílic, que és capaç d'estirar fins a un 120% la seva longitud inicial, d'aquesta manera, quan el professional aplica aquesta tècnica en una zona danyada el que produeix és que la venda vagi retrocedint creant així una força de tracció a la pell o múscul sobre el qual s'apliqui. Aquesta propietat elàstica única permet una amplitud de moviment major comparada amb les benes toves atlètiques tradicionals i poden deixar-se durant llargs períodes de temps abans de la reaplicació.

39,50 €

FISIOTERÀPIA POST PART

Dirigit a dones que han tingut un nadó recentment a partir que la quarantena hagi finalitzat i consisteix en entrenaments personals d'1h amb un fisioterapeuta que pauta els exercicis.

Exercicis gimnàstics que: Ajuden a la involució uterina, és a dir, exercicis que tonifiquen els músculs que han quedat distesos, abdominals i perineu sobretot per evitar futures incontinències urinàries, glutis.

Recuperació de l'estàtica postural correcta.

Estimulen la circulació per normalitzar la irrigació de les extremitats.

...